Werkwijze

 

Elke behandeling start met een intakegesprek. Dit gesprek vindt plaats bij u thuis, zodat ik de hond in zijn thuissituatie kan zien. Tijdens dit gesprek bespreken we het gedrag van de hond. Daarnaast kunnen we van gedachten wisselen over de manier van behandelen, uitgaande van wat er in het verleden allemaal al is geprobeerd om het probleem op te lossen. Tot slot wordt in dit gesprek afgesproken, in hoe veel sessies het probleem in eerste instantie wordt aangepakt en wat de totaalprijs van de behandeling wordt.

Hierna volgen de afgesproken sessies. Elke sessie duurt tussen de 30 en 45 minuten. Dit omdat dit de tijd is dat een hond maximaal in staat is om zijn aandacht erbij te houden. Tijdens deze sessies wordt het gedrag van de hond gecorrigeerd volgens de afgesproken methode. Ik leg elk gesprek vast in een kort verslag.

Na afloop van alle sessies houden we een nabespreking. In deze sessie bespreken we de resultaten van de sessies. Eventueel spreken we nog vervolgsessies af. Tijdens deze sessie ontvang je een verslag waarin alle sessieverslagen zijn gebundeld.

Aanbieding

Vul voor een afspraak het onderstaande formulier in. Ik zal dan een afspraak met u maken voor een intakegesprek. Het tarief voor dit gesprek is slechts € 20,- in plaats van de reguliere € 40,-

Naam:


E-mail:


Telefoon:
Free Dreamweaver template created with Adobe Dreamweaver